dimecres, 19 de febrer del 2014

Comentari de obra Street Art

  Jo crec que Street Art és un art que es fa en un espai públic, és a dir en algun lloc on la gent hi pot estar sense cap permís. Aquest art per algunes persones no està tan ben vist com l'art que està exposat als museus, però és un dels mes impressionants obres d'art tradicional, grafittis, stencil graffitis, enganxines, wheatpasting. Aquest art en la majoria dels casos es il·legal i es sanciona a algú que l'està fent, per això aquest artistes ho fan d'amagat.
 Jo he triat aquesta obra per parlar-ne una mica, no és gaire complexa però és molt divertida, només cal agafar una caixa la foto del personatge, unes quantes flors i estar en el lloc indicat. 
Està clar que aquesta imatge s'ha fet en un espai públic ja que es veu el carrer  i la claveguera com i ha en totes les ciutats.
L'autor crec que no ha demanat permís per fer aquesta obra, ja que tampoc és una obra per multar-la i fer-li mal vist, és una obra discreta que te la pots trobar a qualsevol lloc i/o riure i fer-li fotos.
L'obra per mi no te cap missatge, sinó que un dia es va aixecar i va pensar, i perquè no faig això, i va anar ho va fer, i per mi té gràcia ja que concorda una cosa amb l'altre i no acostumes a veure coses com aquesta





dimecres, 12 de febrer del 2014

Foto Còmic



Aquest és el còmic que em llegiré es el Dr Slump de Akira Toriyama
Un còmic per riure i passar-s'ho bé